Cari Blog Ini

Salam Aidiladha 1429H dan E-Kad


Assalamu'alaikum wbt kepada semua. Hari ini, 10 Zulhijjah 1429H adalah merupakan antara hari yang amat bermakna kepada umat Islam khususnya bagi mereka yang pergi menunaikan ibadat haji di bumi anbia. Tak lupa juga hari yang terpenting bagi kita menjalankan ibadat korban.

Saya mengambil kesempatan ini mengucapkan Salam AidilAdha buat semua sahabat dan kenalan lama...blogger, sahabat seperjuangan di UPNM dan tak lupa pada saudara / saudari se-Islam. Moga sambutan kali ini membawa seribu keinsafan kepada diri dengan pengorbanan para Nabi dan Rasul serta tokoh-tokoh Islam terdahulu demi memartabatkan agama ISLAM yang tercinta. InsyaAllah.


Kepada yang berminat, sila-sila la ambil e-kad ni ye..~untuk sahabat anda~

<a href='http://ecard.mohdzulhelmi.com'><img src='http://2.bp.blogspot.com/_QDmqanwRtL4/ST0qeJyW0gI/AAAAAAAAAKI/WmNxpTKrfWk/s1600-h/ekad-salam-aidiladha-sahabatku.jpg'></a>


Salam ikhlas dari saya, Mohd Zulhelmi
SKTN SABKL ATMA-UTM UPNM
8 Disember 2008 bersamaan 10 Zulhijjah 1429H

2 komen:

MS Rizal berkata...

Salam zul..Minta tolong tulis tutorial untuk membuat comment box seperti ini. Ana dah try search di goggle, tetapi gagal. Mungkin anta ada cara yang lain. Terima kasih.

p/s:Adakah dengan membuat comment box ini akan menghilang comment-comment terdahulu?

Kapt Ir Dr berkata...

'alaikassalam MS Rizal..buat masa ini ana agak sibuk dengan program AUG08, insyaAllah jika ada kelapangan ana akan tunjukkan caranya. basisnya, anta perlu mengedit kod dalam template.

p/s: komen terdahulu tetap ada sebab yang berubah hanyalah kod pada template, bukan database blog.

Catat Ulasan

Pengikut Blog

Langgan

Masukkan emel anda untuk melanggan:

Dibawakan oleh FeedBurner